Всичко, което предлагаме,

е свързано с туризма

ТУРИЗЪМ С ЦЕЛ ВАКАНЦИЯ 

Туроператор „Риъл Адванс“ предлага изобилие от оферти на преференциални цени по цял свят, дори и в най-екзотичните дестинации. В онлайн платформата на нашия ваканционнен клуб „РеХолидей“ част от офертите са достъпни за широката аудитория. Най-изгодните предложения се виждат само от регистрирани членове на клуба, получили лична покана за членство от нашата фирма. Пълноправни членове на клубa са наши постоянни клиенти и бизнес партньори.

ТУРИЗЪМ С ЦЕЛ УЧАСТИЕ ВЪВ ФЕСТИВАЛИ, ИЗЛОЖЕНИЯ, ОБМЯНА НА ОПИТ

Туроператор „Риъл Адванс“ специализира основно в посрещане и обслужване на чуждестранни гупи, пътуващи с цел участие във фестивали, изложения и обмяна на опит.

Нашият екип е готов да организира цялостно пребиваването на туристическите групи на територията на България и да проследи цялостното провеждането на тура, екскурзията, ваканцията или съответното мероприятие. Опитът ни е главно със скандинавски групи- музикални бендове, училищни групи и общински оркeстри от Норвегия, идващи за обмяна на опит и участие в концерти.

Предлагаме организиране и съпровождане на български групи туристи в чужбина, пътуващи с цел участие в конференции, изложения, фестивали и обмяна на опит.

Предоставяме транспортни, хотелски, екскурзоводски и всякакви туристически услуги, за да подготвим един пълен туристически пакет с отлично качество и на добра цена.

КОНГРЕСЕН ТУРИЗЪМ

Туроператор „Риъл Адванс“ гарантира професионална организация и изпълнение на всички видове мероприятия, свързани с конгресния туризъм – конгреси, изложения, семинари, фирмени мероприятия, бизнес срещи, презентации, обучения, тиймбилдинг. 

Ангажираме се с: избора на подходяща хотелска база; избора на удобна и функционална конферентна зала; снабдяване с необходимото техническо оборудване; организиране на кафе-паузи, работни обяди и гала-вечери; провеждане на сплотяващи екипа занимания.

Имаме голям опит в организирането на специални ивенти – коктейли, социални събития, честване на годишнини,  шоу програми.

ИНСЕНТИВ ТУРИЗЪМ

Туроператор „Риъл Адванс“ предлага пълно съдействие при разработване на инсентив програми /поощрителни и мотивиращи/ за служители, както и наградни пакети за служители ипартньори.

Използването на програми за стимулиране на инсентив туризма не само може да повлияе положително на вътрешния климат в екипа, но и да повлияе позитивно върху укрепването на ангажираността на компанията, подобряването на качеството на труда, професионалния растеж и това на свой ред ще окаже непременно влияние върху благоприятното развитие и просперитет на организацията. По този начин използването на програми за стимулиране от страна на организации се разглежда като ефективна инвестиция, която дава положителни резултати в дългосрочен план.

2019 © Copyright "Риъл Адванс" ООД