Всичко, което предлагаме,

е свързано с туризма

ТУРИЗЪМ С ЦЕЛ ВАКАНЦИЯ 

Туроператор „Риъл Адванс“ предлага изобилие от оферти за настаняване на преференциални цени в известни туристически курорти по цял свят, дори и в най-екзотичните дестинации. В онлайн платформата на нашия ваканционнен клуб „РеХолидей“ част от офертите са достъпни за широката аудитория. Най-изгодните предложения се виждат само от регистрирани членове на клуба, затова заявете безплатно членство сега и започнете да пътувате изгодно, където пожелаете.

Офертите са основно за индивидуални пътувания, но по желание на туриста Туроператор "Риъл Адванс" предлага цялостна организация на екскурзията/почивката, включваща транспорт, трансфери, застраховки и др.

РЕХОЛИДЕЙ КЛУБ - ВАКАНЦИИ БЕЗ ГРАНИЦИ

ТУРИЗЪМ С ЦЕЛ УЧАСТИЕ ВЪВ ФЕСТИВАЛИ, ИЗЛОЖЕНИЯ, ОБМЯНА НА ОПИТ

Туроператор „Риъл Адванс“ специализира основно в посрещане и обслужване на чуждестранни гупи, пътуващи с цел участие във фестивали, изложения и обмяна на опит.

Нашият екип е готов да организира цялостно пребиваването на туристическите групи на територията на България и да проследи цялостното провеждането на тура, екскурзията, ваканцията или съответното мероприятие. Опитът ни е главно със скандинавски групи- музикални бендове, училищни групи и общински оркeстри от Норвегия, идващи за обмяна на опит и участие в концерти.

Предлагаме организиране и съпровождане на български групи туристи в чужбина, пътуващи с цел участие в конференции, изложения, фестивали и обмяна на опит.

Предоставяме транспортни, хотелски, екскурзоводски и всякакви туристически услуги, за да подготвим един пълен туристически пакет с отлично качество и на добра цена.

КОНГРЕСЕН ТУРИЗЪМ

Туроператор „Риъл Адванс“ гарантира професионална организация и изпълнение на всички видове мероприятия, свързани с конгресния туризъм – конгреси, изложения, семинари, фирмени мероприятия, бизнес срещи, презентации, обучения, тиймбилдинг. 

Ангажираме се с: избора на подходяща хотелска база; избора на удобна и функционална конферентна зала; снабдяване с необходимото техническо оборудване; организиране на кафе-паузи, работни обяди и гала-вечери; провеждане на сплотяващи екипа занимания.

Имаме голям опит в организирането на специални ивенти – коктейли, социални събития, честване на годишнини,  шоу програми.

 

2020 © Copyright "Риъл Адванс" ООД