Кратко представяне на Риъл Адванс ООД

Вече повече от 10 години работим в туризма и успяваме, благодарение на постоянно обучение, следене на пазарните тенденции, иницииране и реализиране на иновативни проекти, и най-вече - благодарение на голямото доверие, което имаме от нашите клиенти и партньори в бизнеса.

"Риъл Адванс" ООД е управляваща компания на голяма част от Апартаменти Аполон (комплекс Аполон между Равда и Несебър).

Базирайки се на богатия ни опит в областта на пропърти и рентал мениджмънта, разширихме дейността си и в столицата. Предлагаме цялостно управление на имоти в София и Бургас,и отдаването им под наем на хотелски принцип т.е. за кратък период на туристи.  В тази си дейност се стремим да защитаваме интересите на собственици и инвеститори, съблюдавайки юридически и данъчни норми. Отличаваме се с компетентност и комбинативност в цялостния процес на отдаване на имоти под наем – от удовлетворяване на нуждите на туриста до грижа и поддръжка на имота. Флатрент.Бг предоставя подробно информация за тази наша дейност.

"Риъл Адванс" ООД е основен партньор в маркетинга и цялостната дейност по посрещане и обслужване на туристите в луксозните комплекси "Естебан" и "Посейдон" (кв. Аурелия, Несебър), както и на "Гардения Бийч Палас" (Поморие).

От м. април 2017 година фирмата е лицензиран Туроператор с лиценз 01-7709.  Дейността ни в тази насока е основно в организиране на специализирани турове, екскурзии и ваканции с цел обмяна на опит или участие във фестивали. Посрещаме и обслужваме чуждестранни групи туристи, идващи в България по различни поводи, но също така и с цел ваканция. Наши клиенти  са оркестри и бендове от скандинавските страни, танцови състави от Черна гора и Хърватска, училищни групи от Русия и други.

В края на 2017 година събрахме всички наши клиенти и партньори под мотото "Ваканции без граници", като основахме РеХолидей Клуб. В онлайн платформата на клуба участниците в него имат възможността да търсят изключително изгодни почивки в курорти по целия свят. Платформата предлага много интересни оферти и на широката публика, като достъпът до тях не изисква специално членство в клуба.

Нашият екип

В "Риъл Адванс" Ви посреща млад, амбициозен и образован екип, ръководен от професионалисти с дългогодишен опит в маркетинга и мениджмънта, безспорни лидери в превръщането на иновативни идеи в реализирани и печеливши проекти. 
Избрали да се развиват и усъвършенстват в сферата на туризма и управлението, нашите сътрудници не спират да се информират и обучават, за да бъдат винаги "в крак" с най-новите тенденции в бранша.
Нашият екип е нашата гордост и най-ценен актив.

Накратко

"Риъл Aдванс" ООД е Вашият перфектен избор:

в решения относно реновиране, поддръжка и доходност от Вашите градски имоти и ваканционни комплекси ;
в планиране и организиране на Вашето служебно пътуване или ваканция;
в подготовка и организация на Вашето фирмено парти, презентация или конференция;
в посрещане, обслужване на малки и големи групи, пътуващи с цел обмяна на опит.


 

2020 © Copyright "Риъл Адванс" ООД